Jadłospis
Śniadanie godz. 8.30
Drugie śniadanie godz.10.30
Obiad godz.12.30
Podwieczorek godz. 14.15
PONIEDZIAŁEK - 28.07.2025r.
Śniadanie -
II Śniadanie -
Obiad -
Podwieczorek -
WTOREK -29.07.2025 r.
Śniadanie -
II Śniadanie -
Obiad -
Podwieczorek -
ŚRODA -30.07.2025 r.
Śniadanie -
II Śniadanie -
Obiad -
Podwieczorek -
CZWARTEK - 31.07.2025 r.
Śniadanie -
II Śniadanie -
Obiad -
Podwieczorek -
PIĄTEK - 01.08.2025 r.
Śniadanie -Bułka z masłem, pasztet drobiowy, ogórek kiszony, kawa inka na mleku, herbata owocowa.
II Śniadanie - jabłko
Obiad - Zupa ogórkowa z wkładką mięsną, ryż, brzoskwinia, jogurt naturalny, mięta.
Podwieczorek - Angielka z masłem, jajko, szczypior, herbata owocowa.
PONIEDZIAŁEK - 04.08.2025r.
Śniadanie - Bułka z masłem, dżem, płatki kukurydziane "Cornfleks" na mleku, herbata, marchewka.
II Śniadanie - nektarynka
Obiad - Kapuśniak z białej kapusty na wędzonce z kiełbasą, kluski z serem, borówka kompot wieloowocowy.
Podwieczorek - Chleb razowy z masłem, szynka konserwowa, sałata, herbata.
WTOREK -05.08.2025 r.
Śniadanie - Bułka z ziarnem z masłem, jajko, szczypior, kakao, herbata owocowa.
II Śniadanie - arbuz
Obiad - Zupa pomidorowa na rosole z makaronem, ziemniaki, pulpety w sosie własnym, sałata lodowa w śmietanie, kompot wieloowocowy.
Podwieczorek - Chleb z masłem, makrela w pomidorach, ogórek kiszony, herbata owocowa.
ŚRODA -06.08.2025 r.
Śniadanie - Bułka grahamka z masłem, wędlina drobiowa, pomidor, kawa inka na mleku, herbata.
II Śniadanie - banan
Obiad - Zupa krem z brokuły na rosole z grzankami, kasza kuskus, sos pieczarkowy, ogórek kiszony, kompot wieloowocowy.
Podwieczorek - Angielka z masłem, miód, kalarepa, herbata.
CZWARTEK - 07.08.2025 r.
Śniadanie -Bułka maślana z masłem, budyń, herbata owocowa, jabłko.
II Śniadanie - jabłko
Obiad - Barszcz czerwony na rosole z makaronem, ziemniaki, filety z kurczaka, kalafior, sok jabłko-gruszka.
Podwieczorek - Chleb razowy z masłem, twarożek, rzodkiewka, herbata owocowa.
PIĄTEK - 08.08.2025 r.
Śniadanie - Bułka z masłem, ser żółty, pomidor, szklanka mleka, herbata.
II śniadanie - mus owocowy
Obiad - Zupa ryżowa na rosole, ziemniaki, paluszki rybne, surówka marchewka z jabłkiem, mięta.
Podwieczorek - Chleb z masłem, szynka gotowana, papryka, herbata.