Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Jadłospis

JADŁOSPIS TYGODNIOWY

Śniadanie godz. 8.30
Drugie śniadanie godz.10.30
Obiad godz.12.30
Podwieczorek godz. 14.15
PONIEDZIAŁEK - 27.10.2025r.

Śniadanie - Bułka poznańska z masłem, dżem, płatki Cini minis na mleku, herbata, marchewka. 

II Śniadanie - jabłko

Obiad - Zupa ogórkowa z wkładką mięsną, kluski leniwe, melon,  kompot wieloowocowy. 

Podwieczorek - Chleb z masłem, polędwica sopocka,  ogórek zielony, herbata.

WTOREK -28.10.2025 r. 

Śniadanie -  Bułka z ziarnem z masłem,  twarożek, papryka, kawa inka na mleku, herbata owocowa.

II Śniadanie - banan

Obiad -  Zupa ryżowa na rosole, ziemniaki, kotlet mielony, buraczki, kefir,  kompot wieloowocowy.

Podwieczorek Chleb z masłem, jajko, pomidor, szczypior, herbata owocowa.

ŚRODA -29.10.2025 r.

Śniadanie - Bułka z masłem, miód kakao, herbata, jabłuszka suszone.

II Śniadanie - gruszka

Obiad - Zupa szczawiowa na rosole z ziemniakami i jajkiem, ryż, mus jabłkowy, twarożek,  kompot wieloowocowy.

Podwieczorek - Chleb ze słonecznikiem z masłem, makrela w pomidorach, ogórek kiszony, herbata.

CZWARTEK - 30.10.2025 r.

Śniadanie - Bułka maślana masłem budyń, herbata, banan.

II Śniadanie - pomarańcza

Obiad - Kapuśniak z białej kapusty, kasza gryczana, parówka z szynki na ciepło, w sosie pomidorowym, surówka z ogórka kiszonego, marchewki i groszku, sok jabłko, jarmuż, seler naciowy.

Podwieczorek - Chleb z masłem, ser żółty, sałatka warzywna, herbata.

PIĄTEK - 31.10.2025 r.

Śniadanie -  Bułka z masłem, serek waniliowy, płatki kukurydziane na mleku, herbata owocowa, marchewka.

II śniadanie - jabłko

ObiadZupa dyniowa na rosole z grzankami, ziemniaki, filety z miruny, surówka z kiszonej czerwonej kapusty,  mięta.

PodwieczorekChleb z masłem,  pasztet drobiowy, ogórek kiszony  herbata owocowa.

JADŁOSPIS TYGODNIOWY

PONIEDZIAŁEK - 03.11.2025r.

Śniadanie - Bułka z masłem, twarożek, szczypior, płatki kukurydziane  Corn fleks toffi na mleku, herbata owocowa, jabłko.

II Śniadanie - banan

Obiad - Zupa krem z białych warzyw na rosole, spaghetti z mięsa, marchewka, kompot, wieloowocowy.

Podwieczorek - Chleb ze słonecznikiem z masłem, wędlina drobiowa, ogórek zielony, herbata owocowa.

WTOREK -04.11.2025 r. 

Śniadanie -  Angielka z masłem dżem, kakao, herbata, jabłko.

II Śniadanie - pomarańcza

Obiad -  Barszcz czerwony na rosole, ziemniaki, klops, sos koperkowy, sałata lodowa w śmietanie, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek Chleb z masłem, pasta z jajka, pomidor, herbata.

ŚRODA -05.11.2025 r.

Śniadanie - Chleb z masłem, jajko, pomidor, szczypior, herbata owocowa.

II Śniadanie - gruszka

Obiad - Zupa kalafiorowa na rosole, kasza jęczmienna, gulasz, ogórek kiszony,  kompot wieloowocowy.

Podwieczorek - Angielka z masłem,  miód,  herbata owocowa, jabłuszka suszone

CZWARTEK - 06.11.2025 r.

Śniadanie - Bułka razowa z masłem, szynka konserwowa, sałata,  herbata.

II Śniadanie - jabłko

Obiad - Krupnik na rosole, ziemniaki, paluszki rybne, surówka z selera z ananasem i żurawiną, sok jabłko gruszka.

Podwieczorek - Chałka z masłem, kisiel, herbata, banan.

PIĄTEK - 07.11.2025 r.

Śniadanie -  Bułka z masłem, serek waniliowy płatki Cini minis na mleku, herbata owocowa, marchewka.

II śniadanie - banan

ObiadZupa pieczarkowa na rosole, ziemniaki, kotlet z jajka, marchewka z jabłkiem, mięta.

PodwieczorekChleb z masłem, makrela w pomidorach, ogórek kiszony,  herbata owocowa.

JADŁOSPIS TYGODNIOWY

PONIEDZIAŁEK - 10.11.2025r. - z uwagi na liczbę dzieci jadłospis tego dnia może ulec zmianie.

Śniadanie - Bułka z masłem, dżem,  płatki kukurydziane Corn fleks z toffi na mleku, herbata z cytryną, jabłko.

II Śniadanie - mus owocowy

Obiad - Zupa ogórkowa z wkładką mięsna, ryż, brzoskwinia z ananasem, twarożek, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek - Chleb  z masłem, pasztet drobiowy, papryka, herbata.

WTOREK -11.11.2025 r. 

Śniadanie -  

II Śniadanie

Obiad -  

Podwieczorek 

ŚRODA -12.11.2025 r.

Śniadanie - Bułka razowa z masłem wędlina drobiowa, papryka, kawa inka na mleku, herbata.

II Śniadanie - banan

Obiad - Zupa pomidorowa  na rosole z makaronem, ziemniaki, nagetsy, marchewka z groszkiem, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek - Angielka z masłem, miód,  herbata, jabłuszka suszone.

CZWARTEK - 13.11.2025 r.

Śniadanie - Bułka razowa z masłem, jajko, kiełki słonecznika, kakao, herbata owocowa.

II Śniadanie - jabłko

Obiad - Zupa fasolowa na wędzonce z kiełbasą, naleśniki z serem, banan.

Podwieczorek - Chleb z masłem, makrela w pomidorach, ogórek kiszony,  herbata owocowa.

PIĄTEK - 14.11.2025 r.

Śniadanie -  Bułka z masłem, twarożek, pomidor, szczypior, szklanka mleka, herbata z cytryna, gruszka.

II śniadanie - jabłko

ObiadManna na rosole, ziemniaki, kotlet z miruny, surówka z kiszonej kapusty, mięta.

PodwieczorekChleb razowy z masłem, szynka gotowana, papryka, herbata.