Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Jadłospis

Śniadanie godz. 8.30
Drugie śniadanie godz.10.30
Obiad godz.12.30
Podwieczorek godz. 14.15
PONIEDZIAŁEK - 25.08.2025r.

Śniadanie - Bułka z masłem, dżem, płatki kukurydziane Corn Fleks na mleku, herbata owocowa, jabłko

II Śniadanie - banan

ObiadZupa jarzynowa z wkładką mięsną, kluski z serem, borówka, kompot, wieloowocowy.

Podwieczorek - Chleb ze słonecznikiem, z masłem, biały schab, ogórek zielony, herbata owocowa.

WTOREK -26.08.2025 r. 

ŚniadanieBułka z ziarnem z masłem twarożek, pomidor, szczypior, kakao herbata.

II Śniadanie - jabłko

ObiadZupa pomidorowa na rosole z ryżem ziemniaki, bitki z szynki w sosie własnym, brokuł, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek -  Chleb z masłem , makrela w pomidorach, ogórek kiszony, herbata.

ŚRODA -27.08.2025 r.

ŚniadanieBułka razowa z masłem, frankfuterki na ciepło, keczup, kawa inka na mleku herbata owocowa.

II Śniadanie - nektarynka

Obiad -  Barszcz ukraiński z wkładką mięsną, kasza kuskus, sos pieczarkowy,(ogórek kiszony, marchewka, groszek), kompot wieloowocowy.

PodwieczorekGofry z cukrem pudrem, kakao, kisiel, herbata owocowa, jabłko.

CZWARTEK - 28.08.2025 r.

ŚniadanieAngielka z masłem, miód, szklanka mleka, herbata, marchewka.

II Śniadanie - śliwki

Obiad Zupa krem z brokuły z grzankami na rosole z makaronem, ziemniaki, kotlet mielony, mizeria, sok jabłko mango.

Podwieczorek - Chleb z masłem, ser żółty, pomidor, herbata.

PIĄTEK - 29.08.2025 r. 

ŚniadanieBułka razowa z masłem, pasztet drobiowy papryka, płatki cini minis na mleku, herbata owocowa.

II Śniadanie - jabłko

ObiadManna na rosole, ziemniaki, filety z miruny, warzywa na ciepło, mięta.

Podwieczorek - Chleb z masłem, jajko, kiełki słonecznika, herbata owocowa.

PONIEDZIAŁEK - 01.09.2025r.

ŚniadanieBułka z masłem, dżem, płatki kukurydziane Cornfleks na mleku, herbata, marchewka.

II Śniadanie - banan

ObiadZupa ogórkowa z wkładką mięsna, placuszki z jabłkiem, twarożek, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek - Chleb razowy z masłem, polędwica tradycyjna, sałata, herbata.

WTOREK -02.09.2025 r. 

ŚniadanieBułka z ziarnem z masłem, jajko, szczypior, kakao, herbata owocowa.

II Śniadanie - arbuz

Obiad Barszcz czerwony na rosole z makaronem, ziemniaki, pulpety w sosie własnym, sałata lodowa w śmietanie, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek -  Chleb z masłem, makrela w pomidorach, ogórek kiszony, herbata owocowa.

ŚRODA -03.09.2025 r.

ŚniadanieBułka grahamka z masłem, wędlina drobiowa, pomidor, kawa inka na mleku, herbata.

II Śniadanie - śliwka

ObiadZalewajka, spaghetti z mięsa, marchewka, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek - Angielka z masłem, miód, kalarepa, herbata.

CZWARTEK - 04.09.2025 r.

ŚniadanieBułka maślana z masłem, budyń, herbata owocowa, jabłko.

II Śniadanie - koktajl bananowy

Obiad -Zupa pieczarkowa na rosole z makaronem, ziemniaki, filety z kurczaka, kalafior, sok jabłko-gruszka.

Podwieczorek - Chleb razowy z masłem, twarożek, rzodkiewka, herbata owocowa.

PIĄTEK - 05.09.2025 r.

Śniadanie - Bułka z masłem, ser żółty, pomidor, szklanka mleka, herbata.

II śniadanie - nektarynka

ObiadZupa ryżowa na rosole, ziemniaki, paluszki rybne, surówka marchewka z jabłkiem, mięta.

Podwieczorek - Chleb z masłem, szynka gotowana, papryka, herbata.

PONIEDZIAŁEK - 08.09.2025r.

ŚniadanieBułka z masłem, miód, płatki kukurydziane Corn fleks na mleku, herbata z cytryna, marchewka

II Śniadanie - jabłko

ObiadKapuśniak na wędzonce z kiełbasą, kluski z serem, banan, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek - Chleb z masłembiały schab, ogórek zielony, herbata.

WTOREK -09.09.2025 r. 

ŚniadanieBułka z ziarnem z masłem, twarożek, pomidor, kakao, herbata owocowa.

II Śniadanie - śliwka

ObiadZupa serowa z makaronem na rosole, ziemniaki, kotlet mielony, buraczki kompot wieloowocowy, kefir.

Podwieczorek -  Angielka z masłem, dżem, herbata owocowa, suszone jabłuszka.

ŚRODA -10.09.2025 r.

ŚniadanieBułka maślana z masłem, serek waniliowy, kawa inka na mleku, herbata , marchewka.

II Śniadanie - banan

ObiadKrupnik na rosole, kluski śląskie, gulasz z warzywami, kompot wieloowocowy.

PodwieczorekChleb ze słonecznikiem z masłem, makrela w pomidorach, ogórek kiszony.

CZWARTEK - 11.09.2025 r.

ŚniadanieBułka razowa z masłem, pasta z jajka, szczypior, herbata owocowa.

II Śniadanie - gruszka

Obiad - Zupa jarzynowa z wkładką mięsną, pampuchy, mus truskawkowy, twarożek sok jabłkowy.

Podwieczorek - Chleb z masłem, ser żółty wędzony, papryka, herbata owocowa.

PIĄTEK - 12.09.2025 r.

Śniadanie - Angielka z masłem, miód, herbata , banan.

II śniadanie - jabłko

Obiad -Manna na rosole, ziemniaki, kotlet z miruny, surówka z kiszonej kapusty, mięta.

Podwieczorek - Chleb razowy z masłem, żywiecka, pomidor, herbata.