Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Jadłospis

JADŁOSPIS TYGODNIOWY

Śniadanie godz. 8.30
Drugie śniadanie godz.10.30
Obiad godz.12.30
Podwieczorek godz. 14.15
PONIEDZIAŁEK - 10.11.2025r. - z uwagi na liczbę dzieci jadłospis tego dnia może ulec zmianie.

Śniadanie - Bułka z masłem, dżem,  płatki kukurydziane Corn fleks z toffi na mleku, herbata z cytryną, jabłko.

II Śniadanie - mus owocowy

Obiad - Zupa ogórkowa z wkładką mięsna, ryż, brzoskwinia z ananasem, twarożek, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek - Chleb  z masłem, pasztet drobiowy, papryka, herbata.

WTOREK -11.11.2025 r. 

Śniadanie -  

II Śniadanie

Obiad -  

Podwieczorek 

ŚRODA -12.11.2025 r.

Śniadanie - Bułka razowa z masłem wędlina drobiowa, papryka, kawa inka na mleku, herbata.

II Śniadanie - jabłko

Obiad - Zupa pomidorowa  na rosole z makaronem, ziemniaki, nagetsy, marchewka z groszkiem, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek - Angielka z masłem, miód,  herbata, jabłuszka suszone.

CZWARTEK - 13.11.2025 r.

Śniadanie - Bułka razowa z masłem, jajko, kiełki słonecznika, kakao, herbata owocowa.

II Śniadanie - banan

Obiad - Zupa fasolowa na wędzonce z kiełbasą, naleśniki z serem, banan.

Podwieczorek - Chleb z masłem, makrela w pomidorach, ogórek kiszony,  herbata owocowa.

PIĄTEK - 14.11.2025 r.

Śniadanie -  Bułka z masłem, twarożek, pomidor, szczypior, szklanka mleka, herbata z cytryna, gruszka.

II śniadanie - jabłko

ObiadManna na rosole, ziemniaki, kotlet z miruny, surówka z kiszonej kapusty, mięta.

PodwieczorekChleb razowy z masłem, szynka gotowana, papryka, herbata.

JADŁOSPIS TYGODNIOWY

PONIEDZIAŁEK - 17.11.2025r.

Śniadanie - Bułka z masłem, dżem, płatki kukurydziane  Corn fleks toffi na mleku, herbata, marchewka.

II Śniadanie - jabłko

Obiad - Barszcz ukraiński z wkładką mięsną, kluski z serem, brzoskwinia, kompot, wieloowocowy. 

Podwieczorek - Chleb razowy z masłem, wędlina drobiowa, papryka, herbata.

WTOREK -18.11.2025 r. 

Śniadanie -  Bułka z ziarnem i masłem, pasta z łososia, ogórek kiszony, herbata żurawinowa.

II Śniadanie - gruszka

Obiad -  Zupa ryżowa na rosole, ziemniaki, gulasz, surówka z białej kapusty, kompot wieloowocowy, kefir.

Podwieczorek Chleb z masłem, ser żółty, pomidor, herbata żurawinowa.

ŚRODA -19.11.2025 r.

Śniadanie - Bułka grahamka z masłem, kiełbasa żywiecka, papryka, kawa inka na mleku, herbata.

II Śniadanie - koktajl bananowy

Obiad - Rosół z makaronem, ziemniaki, pałki z kurczaka, surówka z sałaty lodowej z pomidorem, ogórkiem zielonym, ogórkiem kiszonym, papryką ,  kompot wieloowocowy.

Podwieczorek - Angielka z masłem,  miód,  herbata owocowa, marchewka.

CZWARTEK - 20.11.2025 r.

Śniadanie - Chałka z masłem, budyń, herbata z dzikiej róży, melon.

II Śniadanie - kiwi

Obiad - Krupnik na rosole, ziemniaki, filet z miruny, surówka z marchewki i pora, sok jabłko gruszka.

Podwieczorek - Chleb razowy z masłem, twarożek, kiełki lucerny,  herbata z dzikiej róży.

PIĄTEK - 21.11.2025 r.

Śniadanie -  Bułka masłem, jajko, pomidor, szczypior, szklanka mleka,  herbata.

II śniadanie - pomarańcza

Obiad - Zalewajka na białej kiełbasce. pierogi z serem, mięta.

Podwieczorek - Chleb z masłem, polędwica sopocka, ogórek zielony, herbata.